Wie zijn we

Op 23 augustus 2013 bedachten wij Het Zaanse Weggeefhuis omdat we graag iets wilde betekenen voor mensen die weinig te besteden hebben en tegen de weggooi-maatschappij waarbij goede spullen weggedaan worden die nog goed zijn en waarbij een ander het nog goed kan gebruiken.

Een dankwoord voor; Vanaf het prille begin deed sponsor AH-XL gelijk mee zodat we konden starten met ontbijtpakketten maken omdat wij er al eerder donaties mocht ophalen voor een andere groep waar ik onder andere een Fotoshoot voor organiseerde en hielp met het organiseren van het Sinterklaasfeest voor de kinderen waarbij ook speelgoedfabrikant Jumbo vanaf het begin en ook nu nog steeds speelgoed doneert voor de kinderen.

Bakkerij ’t Stoepje op de markt in Wormerveer die al meer dan 4 jaar brood doneert en die op woensdag dan uitgedeeld wordt, Bakkerij Brakenhoff vestiging Westerwatering die op zaterdag brood doneert.

Kip van Rick die al sinds 4 jaar wekelijks een kip doneert, de oliebollen missen we wel hoor Rivka

De pretparken en musea die toegangskaarten doneren voor dagjes weg maar ook de leden die ook dagjes weg mogelijk maken. Mc Donald waar we al 4 jaar langs gaan om voor een groep van 40 kinderen een leuke middag te verzorgen die middels een leuke afspraak met Mc Donalds en het Zaanse Weggeefhuis bekostigd wordt.

Sprookjeswonderland in Enkhuizen waar we al 4 jaar entreekaartjes voor inkopen en in maart mijn telefoontje al verwacht wordt, en de laatste 2 jaar ook namens een goede afspraak met busmaatschappij Connexxion kunnen we met een bus naar Enkhuizen afreizen.

Verder ook de leden en alle beheerders die andere leden helpen op de site of op de achtergrond, zo mooi om te zien. Zo zijn we na 5 gegroeid tot een groep waar lief en leed gedeeld wordt en waar mensen elkaar helpen en gelijk klaar staan bij een noodoproep. Ik heb ook gezien hoe mensen meeleefde met de ernstig zieke kindjes waar we met zijn alle donaties gaven voor hun behandeling in Amerika.

Kaartjes en cadeautjes die de kindjes kregen of hun laatste wens in vervulling lieten gaan en de lieve kaartjes naar hun ouders als de kindjes het toch niet redden. Leden die we moeten missen door hun overlijden, ze worden niet vergeten Natuurlijk gebeurt er wel eens wat en springen we zo snel mogelijk in om het gezellig te houden op de site.

Nu na bijna 5 jaar ben ik dankbaar voor alle mooie momenten op onze site want de groep dat zijn we met zijn allen.

Goederen aanbieden kunt u op onze Facebook pagina doen of via de contact Button.

 We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur op 0617058849